Een Paasbrunch met Smoofl

Gepubliceerd op 28 april 2019 om 17:45

Geschreven door dog mommy Nathalie. 

Hoe hebben jullie de Paasdagen gevierd? Genoten van het heerlijke zonnetje en heel veel eitjes? Gelukkig was het ideaal weer om op wandel te gaan na al dat zoets en zo wat calorieën te verbranden! Ook Mika en Ziggy kunnen daar zo van genieten, al hunkeren ze wel steeds naar al dat lekkers op de brunchtafel. 

Deze Pasen wouden we eens iets extra doen voor de honden. Een echt verwenmomentje, zeg maar. Dat verdienen ze wel. We zijn dus langs Maxi Zoo geweest en hebben daar iets super leuk gespot: muffin mix voor honden! De perfecte cheat snack voor honden die ook nog eens verantwoord is in een gebalanceerd voedingspatroon. De mix bevat ingrediënten als boekweitmeel, teffmeel en kokosmelkpoeder en is granen- en glutenvrij. Daarnaast bevat het woudvruchten. Een leuke afwisseling aangezien de hond een aangepaste carnivoor is en ze naast de dagdagelijkse portie vlees ook kunnen genieten van een stukje fruit (of groenten). 

Het klaarmaken is easy peasy. Je mengt de mix met wat water, roert met een spatel en klaar. 2 min laten rijzen, muffinvormpjes vullen en ze kunnen de oven in! Na ongeveer een half uurtje zijn je muffins klaar en staan de honden ondertussen al te watertanden. Eén pak is goed voor zes muffins. Als je wil, kan je ze nog decoreren met extra woudvruchten of deze ook in het deeg verwerken.  

 

Mika en Ziggy hebben genoten van hun speciale paasbrunch. Voor de gelegenheid mochten ze zelf even bij aan tafel met ons ;-), al was Ziggy al snel weg om zijn muffin op te peuzelen... Tja, gelukkig hadden we onze Paas bunny Mika nog voor wat leuke foto's. Rrrraw! 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.